Regisztráció
  Név    
  Születési név    
  Születési dátum  éééé.hh.nn  
  Születési hely    
  Anyja neve    
 
  Aldomain  
  Választott aldomain  .mokshacsepp.hu  
  Az aldomain segít az egyszerű ajánlásban.   
 
  Sponsor Szalkai Zsolt (és Tímea)   
 
  Elérhetőség  
  Ország  
  Irányítószám    
  Helység    
  Utca, házszám    
  Nyelv  
 
  Telefon    
  E-mail    
  Skype ID    
 
  Bemutatkozás  
  Adjon meg egy rövid bemutatkozó szöveget saját magáról.   
 
 Számlázási cím
  Cégnév    
 
  Irányítószám    
  Helység    
  Utca, házszám    
 
  Adószám    
  Közösségi adószám:    
  IBAN    
 
 Kiszállítás
  Ország  
  Irányítószám    
  Helység    
  Utca, házszám    
  Megjegyzés  
 
  Fizetési mód  
 
   
 
  Magyar nyelvű regisztrációs lap magánszemélyek részére
Ön magánszemélyként kíván regisztrálni, akkor ezt a regisztrációs lapot kérjük letölteni. 
 
 
  Magyar nyelvű regisztrációs lap vállalkozások részére
Amennyiben Ön vállalkozó, vagy egy vállalkozás közreműködője, kérjük ezt a regisztrációs lapot letölteni. 
 
 
  Vállalom, hogy az itt elvégzett online regisztrációt követően a letölthető Regisztrációs lapok egyikét - mely rám vonatkozik, kinyomtatom* és kitöltve megküldöm a Móksha Gyógyír Zrt. Levelezési címére: 9401 Sopron, Pf.: 91. | Székhely: 2161 Csomád, Szent István utca 5. címére.

*Kérjük, hogy amennyiben nincs lehetősége a regisztrációs lapot letölteni és kinyomtatni, jelezze azt irodánk felé, hogy postai úton megküldhessük Önnek a nyomtatványt.  
 
 


WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2019.04 »
VaHeKeSzCsPeSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
További események »
Hirdetés
Hirdetés
Ajánlja oldalunkat ismerősének Elküld
Ez a weboldal nem a Móksha Gyógyír Zrt. hivatalos oldala. Viszonteladó: Szalkai Zsolt (és Tímea)
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.