Menü » Kapcsolat

Kapcsolat

 


Szalkai Zsolt (és Tímea)

10616


 


 

 

Ügyfélhívás fogadási idő: munkanapokon 9-15 óra között. Üdvözlöm! Szalkai Zsolt vagyok, gépészmérnök-közgazdász, ingatlan értékbecslő. A feleségem, Titi által ismerkedtem meg a cseppekkel 2012 nyarán, azóta fogyasztom őket szakszerűen az egész családommal. Több életproblémám "spontán" megoldódott, enyhült ezen idő alatt. Kifejezetten jól érzem magamat, ezért szakmai fogyasztóként terjesztjük a cseppeket. Szeretettel ajánlom őket a figyelmébe! Érdeklődjön irántuk, tudjon meg többet róluk, rendeljen tőlünk! Keressen a Kapcsolat menüben található elérhetőségeken!
Kérje a Vaterafutáros utalásos postázást, vagy vegye át személyesen Dunakeszin, Budapesten az új Nemzeti Színház közelében!
Kapjon választ a Mókshás kérdéseire a Lélekápolás Móksha Blogból és a Lelkirendrakás weboldalról: http://lelekapolas.mokshacsepp.hu/moksha/net/blog.php .
Munkatársi számom 10616.

 

 


 

 

Tel.: +36204041938

E-mail: holisztikusedenkft@gmail.com

 

 


 

 

Itt üzenhet nekem!

WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2019.04 »
VaHeKeSzCsPeSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
További események »
Hirdetés
Hirdetés
Ajánlja oldalunkat ismerősének Elküld
Ez a weboldal nem a Móksha Gyógyír Zrt. hivatalos oldala. Viszonteladó: Szalkai Zsolt (és Tímea)
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.