Menü » Üzleti lehetőség » Miért a Moksa Csepp?
 

Miért a Moksa Csepp?

 

Miért érdemes csatlakozni?

Elsősorban azért, mert ezzel Ön is hozzájárulhat küldetésünkhöz, saját-, családja-, ismerősei-, embertársaink testi és szellemi fejlődéséhez, egészségük megőrzéséhez, mely megoldást jelenthet arra is, hogy jobbá tegyük a világot!Ismerje meg a Moksa Cseppet, majd hírének terjesztésében rejlő lehetőséget – az utat a személyes életének alakításához, sikerei eléréséhez és személyisége fejlődéséhez!

 

Miért a Moksa?


Csapatunk tagjaként, magja lehet egy olyan csoportnak, amely pozitív energiát visz a világba, ezáltal óriási változásokat hozva létre. Sokan várnak bennünket...

 

 

...szükség van Önre is!

 

Amit mi nyújtunk:

  • - Terméket a küldetéshez: a különleges, egyedülálló, sajátos Moksa Cseppet
  • - Rendszeres szakmai előadásokat, rendezvényeket
  • - Kiemelkedő kereseti lehetőséget,
  • - Korrekt elszámolási rendszert,
  • - Rugalmas munkaidőt,
  • - Stressz-, és teljesítménykényszer mentes munkalehetőséget,
  • - Támogató vezetőséget, munkatársakat.

 

 

Szeretettel várjuk!

 

A Moksa értékesítési rendszer 2007-ben kezdte meg tevékenységét azzal a nem titkolt céllal, hogy a Moksa Csepp csodálatos esszenciáit a Föld 70 millió lakosához eljuttassa.A Csepp ilyen mértékű elterjesztésével nagyban hozzájárulunk embertársaink testi és szellemi fejlődéséhez, egészségük megőrzéséhez, ezeken túl pedig jobbá tehetjük világunkat.


Ismertesse meg a Moksa Cseppet azokkal, akiknek az Élet valamely területén(testi-lelki egészség, emberi kapcsolatok, anyagi helyzet) problémájuk, megoldandó feladatuk van.

 

 

Legyen csapatunk tagja!

 

Értékesítési rendszerünk lehetővé teszi, hogy munkatársaink minőségi életet élhessenek, élhető jövedelemmel rendelkezzenek, így magas rezgésszinten, hűen képviselhessék küldetésünket.


Tevékenységük két fontos részre osztható. Az első és egyben a legfontosabb - a szükséges alapok elsajátítása után - a Csepp embertársainkhoz juttatása, tehát az információ átadás, majd az értékesítés. A második egy információs csatorna kialakítása, vagyis a szervezetépítés. Velünk mindegyiket megtanulhatja.

WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2019.04 »
VaHeKeSzCsPeSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
További események »
Hirdetés
Hirdetés
Ajánlja oldalunkat ismerősének Elküld
Ez a weboldal nem a Móksha Gyógyír Zrt. hivatalos oldala. Viszonteladó: Szalkai Zsolt (és Tímea)
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.